Sunday, August 28, 2011

tee sellega mis sul on seda mida saad

probleem on nüüd selles, et tallinnas olles on trenniga raske.
sõudekat pole veel remonti viinud, pole mahti olnud, aga tundub, et see tuleb võtta prioriteedilisti ja panna sellele number capslockis ja boldis: EINZ!
sest!
just käisin pirita jõe ääres jooksmas, ning see ei sobi jooksutrenniks ikka teps mitte. langenud puud, purded, kõvaks tallatud pinnas - võrreldes seda tartu Raja tänava pargi jooksuraja pehme puiduhakke kattega on tegemist jooksmise mõttes Mordoriga. jah, just seesama koht kuhu eile kääbik Frodo jalutas.
jooksmisel on seega kriips peal.

ja mis variandid on:
1. kardiotrenniks käepäraste vahenditega = üks variant. hüppenöör. tuleb ikka sellesse hüppamise kunsti süveneda ja see adapteerida ning nööriga üheks saada. paras väljakutse:)
2. muud üldharjutused ülakehale = nendega pole probleemi. vaid vähest fantaasiaressurssi rakendades saab laudu ja toole kasutades teha peaaegu kõikidele lihasgruppidele midagi. mitte, et mina kõik lihased üksipulgi läbi võtan, aga peamised siiski - õlg, biitseps, triitseps, selg, kõht - Training macht Frei!

ps! kohe kui ma suudan video editimisega hakkama saada ilmutan omalt poolt paljukiidetud Raja tn tervisepargi "õppevideo" :)

1 comment:

dzonni said...

video pidi ammu ju valmis olema. mis värk on? :)