Tuesday, July 12, 2011

motivatsioon ja motivatsioon

pruukis mul vaid korraks tartusse tulla, kui üks sõber nööbist rabas ja uuris kuidas siis saada soovitud vormi?
trenn, toitumine, eluviisid - need on vaid vahendid. vahendid, mille liikumapanevaks jõuks on MOTIVATSIOON. või siis selle puudumine.
hiljuti jäi silma üks ülimalt hea motivatsiooninõuannete pakett: http://zenhabits.net/top-20-motivation-hacks-overview/ millest nõuanne nr kaks käib TÄPSELT minu ja selle blogi pihta - selleks et midagi vinget ära teha, peab sul olema lisamotivaator avalikult antud lubaduse kujul. seal on 20 nippi, vabalt saab valida selle mis konkreetselt sinu puhul töötab.
nagu näha minu puhul blogi töötas! +1 lisamotivaator ;)

mis veel viimasel ajal toimunud on. kuna elukorraldus on hetkel tartukeskne, siis tõin siia ka oma sõudeergomeetri, et teha ikka korralikku trenni. eelmises postituses lingitud hüppenöör ja kõhulihaste harjutused on küll toredad ja ilmselt ka head, kuid mind see ei köitnud. võibolla sellepärast et sõudmine on lihtsalt niivõrd mugav ja harjumuspärane juba. parim fatburn ikkagi :)
AGA!
tundub, et vähemalt ajutiselt pean uuesti hüppenööri kätte võtma ja harjutustele rohkem rõhku panema, sest trenazöör läks täna KATKI! :/
lihtsalt peale... hmmm.. mitut aastat tööd väsis lint ära. kuna poodi, kust see soetatud sai, enam tartus ei ole (Nooruse spordipood Riia mäel) siis tuleb Tunturi esindajaga ühendust võtta. ja neid on eestis vist ainult üks. teen seda veel täna.

tartus on mul õnneks kaks sõpra kellega saab muud sporti teha, erinevalt tallinnast, kus kellelgi pole aega, või siis lihtsalt huvid ei kattu.
Taivoga saab paar korda nädalas jõutrenni tehtud, ning Steniga jalgpalli mängida. tänased harjutused on tehtud, aga mäng veel ootab ees. kell 20.00 reiniku väljakul

toimekat ja intensiivset suve!:)

No comments: